![]() |
+421 41 421 33 18 |
![]() |
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. |
Bratislavské párky OA
Plnené do umelých celofánových obalov. Trvanlivosť: 6 dní pri uskladnení do teploty +4ºC.
Cesneková klobása OA
Plnená do prírodných bravčových obalov. Trvanlivosť: 6 dní pri uskladnení do teploty +4ºC.
Jemné párky OA
Plnené do kolagénových obalov. Trvanlivosť: 6 dní pri uskladnení do teploty +4ºC.
Párky obyčajné OA
Plnené do prírodných bravčových obalov. Trvanlivosť: 6 dní pri uskladnení do teploty +4ºC.
Spišské párky OA
Plnené do prírodných baraních obalov. Trvanlivosť: 6 dní pri uskladnení do teploty +4ºC.
Špekačky OA
Plnené do prírodných bravčových obalov. Trvanlivosť: 6 dní pri uskladnení do teploty +4ºC
Domáca klobása OA bez papriky
pripravujeme
Domáca klobása OA s paprikou
pripravujeme
Domáca klobása OA
pripravujeme
Gazdovská klobása OA
Plnená do prírodných bravčových obalov. Trvanlivosť: 14 dni pri uskladnení do teploty +4ºC.